وبلاگ

چاشنی 7 - هر سفره یک اثر؛ از آفرینش تا ثبت اثر در حوزه خوراک و نوشیدنی

چاشنی 7 - هر سفره یک اثر؛ از آفرینش تا ثبت اثر در حوزه خوراک و نوشیدنی
در هفتمین رویداد تخصصی #چاشنی موضوع آفرینش و ثبت اثر را در حوزه خوراک و نوشیدنی مورد بررسی قرار دادیم. در این نشست خانم‌ها دکتر الناز نجفی (نویسنده و پژوهشگر) و سعیده شعف (مؤسس اولین آزانس محتوای تصویری در صنعت غذا) به‌عنوان سخنران حضور داشتند. همچنین آقای امیرحسین مسعودی نیز در مقام دبیر نشست ما را همراهی کردند. تاریخ برگزاری این نشست مورخ جمعه 26 مردادماه 1403 در محل خانه رایا بوده است.
ادامه مطلب

چاشنی 6 - خوراک‌های آیینی در ایران

چاشنی 6 - خوراک‌های آیینی در ایران
در ششمین رویداد تخصصی #چاشنی گفتمانی پیرامون فرهنگ و تاریخ با محوریت #خوراک_ایرانی را مورد بررسی قرار دادیم. در این نشست آقای بهادر امینی و سرکار خانم آذر حاج‌محمدی، دو پژو هشگر و علاقه‌مند به حوزه خوراک و نوشیدنی به‌عنوان سخنران حضور داشتند. همچنین آقای امیرحسین مسعودی نیز در مقام دبیر نشست ما را همراهی کردند. تاریخ برگزاری این نشست مورخ جمعه 29 تیرماه 1403 در محل خانه رایا بوده است.
ادامه مطلب

چاشنی 5 - پرده‌های طعم، راز آشپزی ایرانی در پنج پرده

چاشنی 5 - پرده‌های طعم، راز آشپزی ایرانی در پنج پرده
در پنجمین رویداد تخصصی #چاشنی راز آشپزی ایرانی را در پنج پرده مورد بررسی قرار دادیم. در این نشست دکتر معصومه ابراهیمی (انسان‌شناس و نویسنده و مدیر نشر فرهامه) و سرکار خانم سپیده ابطحی (کارگردان و مستندساز) به‌عنوان سخنران حضور داشتند. همچنین آقای امیرحسین مسعودی نیز در مقام دبیر نشست ما را همراهی کردند. تاریخ برگزاری این نشست مورخ جمعه یکم تیرماه 1403 در محل خانه رایا بوده است.
ادامه مطلب
سبد خرید