وبلاگ

چاشنی 16 - تخمیر، نقطه تلاقی زمان، مزه و تجربه

چاشنی 16 - تخمیر، نقطه تلاقی زمان، مزه و تجربه
در شانزدهمین رویداد تخصصی #چاشنی به بررسی تاریخ نان در ایران پرداختیم. در این نشست آقایان مازیار بهره‌دار (پژوهشگر و فعال در حوزه پنیر) و نوید مؤتمن صالحی (تولیدکننده و فعال در حوزه صنعت چای) به‌عنوان سخنران حضور داشتند. تاریخ برگزاری این نشست مورخ جمعه 26 اردیبهشت‌ماه 1404 در محل خانه رایا بوده است.
ادامه مطلب

چاشنی 15 - بررسی تاریخ نان در ایران

چاشنی 15 - بررسی تاریخ نان در ایران
درپانزدهمین رویداد تخصصی #چاشنی بخ مناسبت روز ملی نان و گندم، نشستی پیرامون بررسی تاریخ نان در ایران برگزار کردیم. در این نشست آقای آرش لطفی (نانوا و پژوهشگر نان) به‌عنوان سخنران حضور داشتند. همچنین آقای امیرحسین مسعودی نیز در مقام دبیر نشست ما را همراهی کردند. تاریخ برگزاری این نشست مورخ جمعه 29 فروردین‌ماه 1404 در محل خانه رایا بوده است.
ادامه مطلب

چاشنی 14 - خوراک رسانه

چاشنی 14 - خوراک رسانه
در چهاردهمین رویداد تخصصی #چاشنی نشستی پیرامون خوراک و رسانه و زبان مشترک گردشگری برگزار شد. در این نشست آقای اشکان بروج (مشاور توسعه و بازاریابی کسب و کارهای گردشگری و هتل‌داری) و سرکار خانم سیمین ثقفی (فعال حوزه‌ی گردشگری و رسانه) به‌عنوان سخنران، میهمان ما بودند. همچنین آقای امیرحسین مسعودی در مقام دبیر نشست این رویداد را همراهی کردند. تاریخ برگزاری رویداد مورخ جمعه 17 اسفندماه 1403 بوده است.
ادامه مطلب
سبد خرید