وبلاگ

چاشنی 7 - هر سفره یک اثر؛ از آفرینش تا ثبت اثر در حوزه خوراک و نوشیدنی

در هفتمین رویداد تخصصی #چاشنی موضوع آفرینش و ثبت اثر را در حوزه خوراک و نوشیدنی مورد بررسی قرار دادیم. در این نشست خانم‌ها دکتر الناز نجفی (نویسنده و پژوهشگر) و سعیده شعف (مؤسس اولین آزانس محتوای تصویری در صنعت غذا) به‌عنوان سخنران حضور داشتند. همچنین آقای امیرحسین مسعودی نیز در مقام دبیر نشست ما را همراهی کردند. تاریخ برگزاری این نشست مورخ جمعه 26 مردادماه 1403 در محل خانه رایا بوده است.

سبد خرید