وبلاگ

چاشنی 2 - مجموعه نشست‌های تخصصی پیرامون فرهنگ غذا و خوراک

فصل اول: بررسی تاریخ غذا

در ادامه برنامه‌های خانه رایا ، تصمیم به برگزاری نشست‌های تخصصی و گفت‌و‌گو‌محور با موضوع خوراک گرفتیم. هر جلسه ممکن است چاشنی متفاوتی از جنس نمایش فیلم، کتاب‌خوانی، نمایش‌نامه و یا موارد دیگر داشته باشد .
هدف از برگزاری این نشست‌ها ترویج گردشگری و تبادل اطلاعات در حوزه خوراک و ایجاد گفتمان علمی و تبادل تجربیات در این حوزه می‌باشد و در این راستا در جلسات از مهمانان متخصص و یا پژوهشگر دعوت می‌کنیم تا بتوانیم بهره علمی و تجربی جلسات را بالاتر ببریم.
برنامه‌ها در دو دسته کلی طراحی شده‌اند:
برنامه‌های ماهیانه که جمعه انتهای هر ماه برگزار می‌شوند.
برنامه‌هایی که در مناسبت‌های مرتبط با خوراک (مانند یلدا) برگزار می‌شوند و تقویم این سری برنامه‌ها نیز منتشر خواهد شد
شرایط و قواعد کلی جلسات به شرح ذیل می‌باشد:
رزرو برای شرکت در جلسات الزامی می‌باشد
احترام به عقاید دیگران و بیان نظرات با رعایت احترام حاضرین جلسه
-گفت‌و‌گوها و بیان عقاید برای مهمانان و میزبان باعث بوجود آمدن مشکلات بعدی نشود
رعایت قوانین عمومی کشور و شرایط کلی خانه رایا بعنوان میزبان برنامه‌ها
از ضبط کلی فیلم یا مراسم گفتگو به‌جهت رعایت حقوق معنوی خانه رایا خودداری نمایید و در نمایش یا تصویر برداری قسمت‌های برنامه رعایت حریم شخصی حاضرین را بفرمایید
-سفارش نوشیدنی پیش از شروع برنامه مجاز می‌باشد و در حین برنامه امکان سفارش وجود ندارد

 

سبد خرید