وبلاگ

چاشنی 10 - غذای خیابانی

چاشنی 10 - غذای خیابانی
در دهمین رویداد تخصصی #چاشنی موضوع غذاهای خیابانی و خوراک‌های بومی و محلی در جامعه ایرانی را بررسی قرار دادیم. در این نشست سرکار خانم الهام سعادتی‌راد (گردشگر و بنیانگذار پیج خرده‌نبات) و آقای امیر روستایی (راهنمای گردشگری و مدرس دوره‌های کوتاه‌مدت آشپزی بین‌المللی، عضو انجمن شِف‌های آفریقای جنوبی) به‌عنوان سخنران حضور داشتند. همچنین آقای امیرحسین مسعودی نیز در مقام دبیر نشست ما را همراهی کردند. تاریخ برگزاری این نشست مورخ جمعه 25 آبان‌ماه 1403 …
ادامه مطلب

کارگاه پخت نان "اوستا نعمت شاطر" (اوس نعمت)

کارگاه پخت نان "اوستا نعمت شاطر" (اوس نعمت)
نهمین رویداد چاشنی در قالب یک کارگاه آموزشی ترکیبی (به‌صورت تئوری و عملی) در زمینه‌ی پخت نان با خمیر ترش برگزار شد. کارگاه به میزبانی خانه رایا در تهران وبرگزار شد و تاریخ آن مورخ 4 آبان‌ماه 1403 بوده است.
ادامه مطلب

چاشنی 8 - خوراک مناسب برای زندگی و آینده بهتر

چاشنی 8 - خوراک مناسب برای زندگی و آینده بهتر
در هشتمین رویداد تخصصی #چاشنی به مناسبت روز جهانی غذا، موضوع خوراک مناسب برای زندگی بهتر را بررسی قرار دادیم. در این نشست آقایان جلال زواره (مدرس و نویسنده حوزه آشپزی و عضو انجمن بین‌المللی اسلوفود) و اکبر رجبی مشهود (فعال اجتماعی، مؤسس و مدیر عامل جمعیت طلوع بی‌نشان‌ها - فود بانک) به‌عنوان سخنران حضور داشتند. همچنین آقای امیرحسین مسعودی نیز در مقام دبیر نشست ما را همراهی کردند. تاریخ برگزاری این …
ادامه مطلب
سبد خرید