وبلاگ

چاشنی 13 - خوراک و آداب آن در ایران

چاشنی 13 - خوراک و آداب آن در ایران
در سیزدهمین رویداد تخصصی #چاشنی نشستی پیرامون خوراک و آداب آن در ادبیات از گذشته تا به امروز برگزار نمودیم. در این نشست دکتر احمد تمیم‌داری (ادیب، زبان‌شنای، فارسی‌پژوه و استاد دانشگاه) به‌عنوان سخنران حضور داشتند. همچنین سرکار خانم آذر صوابی نیز در مقام دبیر نشست ما را همراهی کردند. تاریخ برگزاری این نشست مورخ جمعه 26 بهمن‌ماه 1403 در محل خانه رایا بوده است.
ادامه مطلب

چاشنی 12 - معماری مطبخ

چاشنی 12 - معماری مطبخ
در دوازدهمین رویداد تخصصی #چاشنی نشستی پیرامون مطبخ ایرانی از منظر معماری و بهره‌برداری نوین را برگزار نمودیم. در این نشست آقایان مهدی تجریشی (مسئول راه‌اندازی پروژه مطبخ سرای عامری‌ها) و سروش عریان (مسئول تدوین منوی پروژه احیای مطبخ سرای عامری‌ها) و عادل فرهنگی (معمار و طراح پروژه احیای مطبخ سرای عامری‌ها) به‌عنوان سخنران حضور داشتند. همچنین آقای امیرحسین مسعودی نیز در مقام دبیر نشست ما را همراهی کردند. تاریخ برگزاری این نشست …
ادامه مطلب

چاشنی 11 - مهمان‌نوازی

چاشنی 11 - مهمان‌نوازی
در یازدهمین رویداد تخصصی #چاشنی به مناسبت شب چله (یلدا)، نشستی پیرامون تلفیق فرهنگ مهمان‌نوازی و خوراک و نوشیدنی ایرانی را برگزار نمودیم. در این نشست سرکار خانم سمیرا محب‌علی (مترجم و سردبیر فصلنامه گیلگمش) و آقای امید رضا کاظمی (پژو هشگر و مشاور توسعه کسب و کار در حوزه مهمان‌نوازی) به‌عنوان سخنران حضور داشتند. همچنین آقای امیرحسین مسعودی نیز در مقام دبیر نشست ما را همراهی کردند. تاریخ برگزاری …
ادامه مطلب
سبد خرید