رایا در سال 1393 در میان هیاهوی شهر در خیابان خردمند شمالی به عنوان اولین کافه نسل سوم مرکز شهر در فضایی گرم و ساده شروع به فعالیت نمود.
از ابتدا با تنوع قهوههای دمی و سرو قهوههای تخصصی و همچنین ایجاد فضایی به دور از هیاهو به خانه قهوهنوشان و دوستان داران کافههای نسل سوم تبدیل شدیم. در کنار سرو قهوههای تخصصی، پخت کیک و کوکی را به صورت روزانه و تازه از ابتدا به عنوان یکی از شاخصههای رایا مطرح نمودیم. (شاید حتی شما هم آوازه پای سیبهای داغ رایا به گوشتان خورده باشد!).
در ادامه با گسترش منوی غذایی و سرو صبحانه و افزایش ساعت کار از هفت صبح و تنوع بیشتر کیکها و شیرینیها و همچنین اضافه کردن غذاهای گیاهی، دوستان بیشتری به رایا پیوستند.
همواره با پشتکار و خلاقیت سعی در ایجاد طعمها و محصولاتی تازه داشتیم تا در فضایی به آرامش و امنیت خانه، تجربه طعمهای خوب و لحظاتی خوبتر را خلق کنیم.
در سالهای سخت کرونایی با گسترش بیرونبر در خانه و محل کار نیز با شما بودیم، در زمستان 1400 با شروع برشتهکاری قهوه در رایا، قهوههای تازه برشت و با کیفیتی که مورد قبول ما باشد، برای قهوهنوشان سرو کردیم.
و همچنان سعی داریم با پویایی و پیشرفت بیشتر در کنار شما به این مسیر ادامه دهیم…
021-88930167
تهران، خیابان کریمخان زند، بین خیابان نجاتالهی و سپهبد قرنی، کوچه خسرو، پلاک 20
هر روز: 7 تا 23
روزهای تعطیل: 8 تا 23